Fyraftensmøde om seksuelle overgreb på kvinder på hjemløseinstitutioner

Sidste nyt

Hjemløse kvinder møder en barsk virkelighed på de danske hjemløseinstitutioner. På institutionerne er kvinderne tvunget til at operere i et miljø hvor deres sikkerhed ikke kan garanteres af personalet, og de i forvejen hårdt prøvede kvinder må derfor forholde sig til en stor risiko for seksuelle overgreb fra de mandlige brugere.

Derfor inviterer projekt UDENFOR til et fyraftensmøde med oplæg og debat om dette emne, som Louise Schack Hansen, Karen Aunsø Nielsen og Marie Ewald Skov Hansen har undersøgt i specialet: ’Mere end Udsat’. Specialet undersøger, hvilke forhold der indvirker på, at nogle hjemløse kvinder bliver udsat for seksuelle overgreb fra hjemløse mænd på hjemløseinstitutioner.

Jane Laustsen, uddannelsesansvarlig hos projekt UDENFOR, håber at mødet vil skabe fokus på problemstillingen og glæder sig meget til at udveksle erfaringer med mødets deltagere, fortæller hun.

– Vi er glade for at lægge hus til oplæg og debat om denne særlige problemstilling og inviterer hermed interesserede medarbejdere fra kvindespecifikke hjemløsetilbud til at deltage i mødet.

Tid, sted og tilmelding

Mødet bliver afholdt tirsdag d. 7. februar kl. 15.00 i projekts UDENFORs lokaler på Ravnsborggade 2 – 4, 3. sal 2200 København N. Der er plads til 2 personer pr. arbejdsplads. Der vil blive serveret eftermiddagskaffe/the og lidt sødt under arrangementet.

Tilmelding foregår pr. mail til Jane Laustsen på jl@udenfor.dk.

NB: Arrangementet er fuldt booket og det er ikke længere muligt at tilmelde sig.

LINK
Download specialet her: ‘Mere end Udsat’

Relaterede nyheder

  • Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element