gaden om natten

Sidste nyt

I den her optagelse kommer du med ud på projekt UDENFORs nattetælling. Undervejs kan du høre nogle af socialarbejderens historier om deres møder med mennesker, der er ramt af hjemløshed, og du får et indblik i gaden om natten, som vi tror vil ændre din måde at se byen på – også om dagen. Mens du lytter, synes vi du skal se Hans Kirks fotoserie af hjemløses sovesteder i og omkring København. Hans Kirk er tidligere gadeplansmedarbejder i projekt UDENFOR.

 

Med os på nattetællingen havde vi frivillige og socialarbejdere fra projekt UDENFOR og samarbejdspartnere. Undervejs fortæller:

Gadechef i projekt UDENFOR, Bo Heide-Jochimsen
Daglig leder i væresteder Hugs & Food, Justine Mitchell
Socialarbejder i Københavns Kommune, Thomas
Faglig leder i projekt UDENFOR, Gitte Aalbæk

Hvis du vil vide mere om vilkårene for hjemløse, der sover på gaden, så kan du læse indlægget  Lovstramninger gør det farligere at være hjemløs, hvor Bo Heide-Jochimsen, skriver om den seneste nattetælling, og om hvordan lovstramninger forværrer situationen for nogle af de mest udsatte borgere i Danmark. Du også høre ham fortælle om (nogenlunde) det samme i indslaget fra P4 her – og i Justine Mitchells indlæg kan du få et indblik i, hvordan hun oplever at vilkårene på gaden påvirker hjemløses dagligdag.

 

 

Relaterede nyheder

  • Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element