Hjemløsedagen løber af stablen på lørdag – i fællesskabets navn

Den mobile cafe ,Sidste nyt

Med et velduftende, hjemmelavet, varmt måltid Chile Con Carne og lune vafler er projekt UDENFOR og Den Mobile Café med, når hjemløsedagen på lørdag– i fælleskabets navn – løber af stablen.

Facebook-hjemlosedagen

Retten til at være med… Sådan lyder temaet, når hjemløsedagen igen løber af stablen på Rådhuspladsen og hjemløse og tidligere hjemløse mødes og tilbringer dagen sammen i festlige rammer. Og det er netop retten til at være med i fællesskabet, som årets tema skal markere. Alle har ret til at være en del af fællesskabet – uanset om man er hjemløs eller bankdirektør.

Hjemløsedagen afholdes altid d. 17. oktober i forbindelse med FNs internationale fattigdomsdag og er således tænkt som en årlig markering af Danmarks udsatte borgere og deres daglige udfordringer og eksistensvilkår. Et tema, som er bærende, når Formanden for hjemløsedagen og Socialministeren holder tale, men også, når årets Hjemløsepris, vanen tro, uddeles. En pris, der netop går til en særlig drivkraft indenfor hjemløseområdet. Sidste år var det Ole Schou fra SAND, der, grundet sit mangeårige virke i hjemløsemiljøet, løb med hjemløseprisen 2014.

Relaterede nyheder

  • Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element