Jubii – alt fungerer perfekt!

I sidste uge modtog projekt UDENFORs Mobile Café en donation fra virksomheden Modul-System HH A/S . Som har indrettet Den Mobile Café så den er toptunet og klar til at levere mad til Københavns hjemløse.

”Vi var ikke i tvivl om ,at her kunne vi gøre en forskel og være med til at sætte fokus på hjemløshed som en vigtig problemstilling i Danmark” udtaler Lennart Nielsen, Salgsdirektør i Modul-System HH A/S, som tilføjer at henvendelsen fra projekt UDENFOR er en rigtig god anledning til at vise potentielle kunder hvordan, Modul-System HH A/S kan være med til at gøre en kørende hverdag lettere og mere bekvem.

Bilen er indrettet så der er plads til både mad, engangsservice samt tøj og soveposer til de hjemløse.

”Det er en donation som kommer til at gøre en afgørende forskel for arbejdsmiljøet for vores frivillige, idet der i designet af bilens interiør er taget hensyn til arbejdshøjde og rutiner i arbejdet med servering af maden. Og så har vi fået arbejdslys, så vi også på de mørke vinteraftner kan anrette maden flot” udtaler Tabita Nyberg Petersen, frivilligkoordinator i Den Mobile Café.

På den første tur med bilens nye indretning bestod menuen af: stegte ris med kylling, og de frivillige på dagens tur var begejstrede for den nye indretning:

” Jubii – alt fungerer perfekt, vi har endda lys i skufferne og kan nemt rulle maden frem, når den skal serveres” siger de frivillige i Den Mobile Café

Modulsystem og Tabitabilindretning og hånd med mad

Relaterede nyheder

  • Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element