Besøg fra Århus Købmandsskole – vil du også på besøg?

Sidste nyt

Af: Uddannelsesmedarbejder, Jane Laustsen

Er du også med til at uddanne næste generation af kontorassistenter? Og har du mulighed for at introducere dem til udsatte og hjemløse som borgergrupper, som de vil møde i deres arbejde i kommunerne og regionerne? Så hjælper vi dig gerne med det.

I dag har projekt UDENFOR for eksempel besøg fra Erhvervsuddannelserne på Århus Købmandsskole og 24 offentligt ansatte kontorelever og deres lærer besøger projekt UDENFOR for at høre om hjemløshed og udsatte medborgere.

Vi skal bl.a. se nærmere på digitaliseringens konsekvenser for hjemløses kommunikation med de offentligt ansatte. Vi skal også drøfte registrering og journalskrivning i projekt UDENFOR og hvordan denne er forskellig fra rutinerne i kommuner og regioner.

Hvis du også med til at uddanne næste generation af kontorassistenter og gerne vil introducere dem til udsatte og hjemløse som borgergrupper, som de vil møde i deres arbejde i kommunerne og regionerne, så kontakt Jane Laustsen (jl@udenfor.dk), der er uddannelsesansvarlig i projekt UDENFOR og hør mere om muligheder for oplæg og undervisning.

Relaterede nyheder

  • Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element