projekt UDENFOR vinder prisen: “Årets frivillige, digitale initiativ”

gadeplansarbejde ,Sidste nyt

Der var store smil, da faglig leder Bibi Agger og gadeplansmedarbejder Tabita Nyberg Petersen i går modtog blomster fra Socialminister Karen Ellemann i forbindelse med, at projekt UDENFOR blev udråbt som Årets Frivillige, Digitale Initiativ af Digitaliseringstyrelsen.

”Vi har været glade for at se de mange gode eksempler på digitale initiativer, der bliver sat i søen rundt om i landet. De 20 nominerede var alle stærke eksempler, men juryen vurderede alligevel, at de tre vindere skilte sig lidt ud i forhold til resultater og originalitet,” sagde Direktør for Digitaliseringsstyrelsen Lars Frelle-Petersen i går, da han ved en prisfest udråbte projekt UDENFOR som “Årets Frivillige, Digitale Initiativ”.

Digitaliseringsstyrelsens pris for Årets Frivillige Digitale Initiativ blev givet til projekt UDENFOR på baggrund af projekt UDENFORs IT-projekt, som gennem opsøgende arbejde på gadeplan har hjulpet hjemløse med at blive fortrolige med it og med de offentlige digitale løsninger.

“Vi er meget glade for at modtage denne pris. Ikke mindst, fordi den netop er med til at skabe opmærksomhed omkring de udfordringer, der rammer socialt udsatte i forbindelse med den øgede digitalisering. Udfordringer – som projekt UDENFORs IT-projektet netop blev sat i verden for at belyse,” lyder det fra faglig leder og souschef i projekt UDENFOR, Bibi Agger.

Relaterede nyheder

  • Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element