projekt UDENFORs gadeplansmedarbejdere rykker ud til hjemløs mand efter bekymret henvendelse

Sidste nyt

Onsdag formiddag rykker gadeplansmedarbejderne, Ida Devald og Tabita Nyberg, ud til den hjemløse mand, som vi i går fik et opkald omkring. Vi tror, vi kender manden ud fra det signalement, som kvinden i går gav af ham og hans sovested. Han sover med et par papkasser og, ud fra indkøbsposerne at dømme, får han noget at spise. Hvis det er ham, så har gadeplansmedarbejder, Per Fuglsbjerg, flere gange været opsøgende i forhold til manden – men desværre uden held.

Kvinden plejer at se manden hver dag ved hans sovested, dér ved statuen, men nu har han ikke været at se i flere dage. Sidst hun så ham, havde han også en noget bekymrende adfærd, han virkede bestemt ikke ok. Vi forsikrer kvinden om, at vi naturligvis tager os af ham her fra.

Tabita og Ida kører direkte hen til den statue, kvinden omtalte. Her er han dog ikke at se og der er vejarbejde. Efter at have kørt lidt rundt i området, ser de ham ved en station. De bliver enige om, at købe ham en sovepose inden de forsøger at tage kontakt – men den er han slet ikke interesseret i.De tilbyder ham et måltid mad og en kop kaffe, men manden afviser og afviser, for nuværende, enhver kontakt med gadeplansmedarbejderne.

Hjemme i projekt UDENFOR diskuteres, hvad næste skridt skal være. En start kunne være at begynde at sende Den Mobile Café ud med mad til manden. Men han var tydeligvis svært psykotisk, så der skal uanset brobygges til, for eksempel psykiatrisk gadeteam. Vi vender dog helt sikkert tilbage til ham om et par dage for igen at prøve at skabe kontakt.

 

Relaterede nyheder

  • Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element