projekt UDENFORs Mobile Café indgår samarbejde med Madhuset Smag

Den mobile cafe ,Sidste nyt

Med start fra den 11. februar leverer Madhuset Smag mad til Den Mobile Café. Smag, som er et madhus med kombineret catering, frokostordning, kostvejledning og take-away, fortæller, at de i længere tid har haft et ønske om at ’gøre noget’. De har tidligere doneret mad til projekt UDENFOR og Den Mobile Café i forbindelse med et frokostmåltid til et af projekt UDENFORs pionertiltag ’ud af vante omgivelser’ – ved en tur til Svanninge Bjerge.

Af denne årsag kontaktede Madhuset Smag derfor for nylig projekt UDENFOR med et forslag om, at levere mad til projekt UDENFORs Mobile Café – et forslag som projekt UDENFOR naturligvis tog imod med kyshånd

”Det glæder os altid meget, når virksomheder kontakter os og tilbyder deres støtte. En lille organisation som vores vil altid være sårbar, når der opstår sygdom eller ferie, derfor er det en stor hjælp for os, at Smag har tilbudt at levere mad til os,” lyder det fra direktør i projekt UDENFOR, Ninna Hoegh.

Smag vil fremover hver anden uge levere et varmt, årstidsbestemt måltid mad til Den Mobile Café. Smag har endvidere tilbudt også at være behjælpelige, hvis projekt UDENFORs kok skulle lægge sig syg, hvilket kan have en stor betydning for de hjemløse, da projekt UDENFORi så ikke behøver at aflyse Den Mobile Café og de hjemløse således ikke skal stå og vente forgæves på et måltid mad.

Relaterede nyheder

  • Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element