Skal du til konference i Aarhus?

Sidste nyt

Hvis du så heldig at have lidt ekstra tid i Aarhus, så har vi lavet en guide til fem steder, som virkelig er et besøg værd:

Basar Vest
Basar Vest har åbnet alle ugens dage fra 10.00-18.00 og er fast leverandør af eksotiske specialiteter og mellemøstlige events, der taler til alle sanser. Buslinjerne 15 og 4A kører direkte til Basar Vest fra Aarhus centrum.

Kvindemuseet i Aarhus
Udover de nuværende udstillinger, som blandt andet rummer ”Drenge og pigers historie” og ”Why woman” åbner kvindemuseet blandt andet en erotisk 3D udstilling med feministen Emma Holten i spidsen. Kvindemuseet har åbnet alle ugens dage fra 10-16 undtagen mandag.

Godsbanen
Det kulturelle center på godsbanen gemmer på en masse spændende aktiviteter og udstillinger, og stedets kraftfulde stemning af undergrund og kreativitet gør stedet til noget helt særligt. Blandt andet kan man besøge en af godsbanens utallige udstillinger eller spise en lækker frokost på en af stedets cafeer og restauranter.

Aarhus Central Food Market
En gammel cykelarena i Aarhus midtby er for nyligt blevet omdannet til et madmarked med 20 stande, der tilbyder et bredt udvalg af alt fra slagterdelikatesser og fisk til sæsonens grøntsager.

Dome of visions
I denne måned, har man på Aarhus havn åbnet Dome of visions 3.0, som ofte danner rammerne for koncerter og andre aktiviteter. I kalenderen kan du se, hvad der er på programmet, mens du er i byen

Hvis du mangler et kort over byen, så har Aarhus Kommune lagt tre kort ud, som du kan downloade gratis.

Relaterede nyheder

  • Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element