Stor donation tilfører vigtigt vitamintilskud til de hjemløse i Den Mobile Café

Den mobile cafe ,Sidste nyt

projekt UDENFORs køleskab bugner af frugt og grønt, efter at Kaj, som selv har arbejdet længe i hjemløse branchen, har doneret første, men heldigvis ikke sidste, omgang forsyninger af frugt og grønt til projekt UDENFOR. Kaj har på eget initiativ lavet en aftale med REMA 1000 om at hente kasseret frugt og grønt, som han kører ud til køkkener i forskellige sociale organisationer. Fremover vil Kaj derfor, ganske gratis, levere råvarer til projekt UDENFOR hver torsdag.

I projekt UDENFOR er Trine Dahl Jensen, som til daglig laver mad til de hjemløse i Den Mobile Café, begejstret for nu også at kunne tilbyde frugt og grønt til de hjemløse.

“Frugt og grønt indeholder gode og væsentlige vitaminer, som de fleste hjemløse på gaden er i underskud med,”siger Trine, som også er glad for at god og nærende mad, som ellers skulle have været kasseret, kommer projekt UDENFORs målgruppe til gode.

40 bakker kirsebær

Trine har netop stået og renset 40 bakker kirsebær, som senere skal udleveres i små poser til Den Mobile Cafés spisende gæster på gaden. Af de 40 bakker har hun blot måtte smide 20 kirsebær ud.

 

 

Relaterede nyheder

  • Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element