Stor efterspørgsel på projekt UDENFORs formidlings- og undervisningstilbud

Sidste nyt

Med 8 oplæg og foredrag er oktober måned en af de travlestes måneder i forbindelse med projekt UDENFORs formidlings- og undervisningsvirksomhed.

projekt UDENFORs viden og kompetencer bliver efterspurgt af en bred målgruppe fra hele landet lige fra studerende, fagpersoner henover menighedsråd og loge brødre.

I denne måned holder projekt UDENFOR således oplæg og foredrag for blandt andre en loge, der efterspørger indsigt i, hvilken hjælp man kan få som hjemløs og hvilken hjælp, der virker. I denne forbindelse inviterer projekt UDENFOR en hjemløs bruger med som foredragsholder.

Endvidere har vi i projekt UDENFOR tilbudt undervisning om projekt UDENFORs arbejde og årsager til hjemløshed til engelske og amerikanske studerende, til studerende fra Århus VUC og 65 folkeskoleelever, ligesom vi har holdt oplæg for virksomhedsansatte og inviteret til det månedlige infomøde, hvor alle er velkommen til at komme og blive klogere på projekt UDENFOR og hjemløshed og udstødelse.

Som den kvikke læser nok har bemærket, er der godt gang i efterspørgslen på projekt UDENFORs viden og kompetencer. Og da vi rigtig gerne vil imødekomme alle forespørgsler om oplæg, undervisning og foredrag vil vi opfordre interesserede til at booke os en til to måneder i forvejen. Så er vi nemlig helt sikre på, at kunne imødekomme de ønsker, som I måtte have.

    Book i god tid

    Vi vil rigtig gerne vil imødekomme alle forespørgsler om oplæg, undervisning og foredrag. Derfor vil vi opfordre interesserede til at booke os en til to måneder i forvejen. Så er vi nemlig helt sikre på, at kunne imødekomme de ønsker, som I måtte have

    book her

Relaterede nyheder

  • Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element