Om os

Frivillige i projekt UDENFOR

ProjektUdenfor_previews_LLE__20-1024x683

projekt UDENFOR har ca. 40 engagerede frivillige tilknyttet, der udgør en fundamental del af organisationens arbejde på gadeplan ved at holde hjulene kørene i Den Mobile Café.

På alle hverdage og én lørdag om måneden kører to frivillige ud i Københavns gader og serverer et måltid mad til gadens folk. Maden er tilberedt af projekt UDENFORs egen kok og bliver suppleret af snakke og samvær.

Organisationens gadeplansmedarbejdere følger op, hvis brugere af caféen har brug for yderligere hjælp.

Du kan læse mere om Den Mobile Café her.

Det er relationen mellem de frivillige og brugerne, som er i fokus, når de frivillige sætter sig ind i bilen og ruller afsted. Maden fungerer som en platform, hvorfra der skabes samtaler og omsorg rettere end kernevelfærd.
Fra rapporten “Den mobile Café – mere end bare en madbil”, 2019.
DMC

Bliv frivillig

Vi søger løbende frivillige, der har lyst til at dedikere 2 x 4 timer af deres tid om måneden til at tilbyde omsorg, skadesreduktion og basale fornødenheder til hjemløse borgere på gaden i Den Mobile Café.

Som frivillig i Den Mobile Café får du mulighed for at engagere dig i et meningsfyldt arbejde og gøre en forskel for nogle af de dårligst stillede hjemløse borgere i København. Det kræver at du er omsorgsfuld, mødestabil og at du kan lide at tale med mennesker.

Kunne du tænke dig at blive frivillig i Den Mobile Café eller har du spørgsmål? Så hører vi gerne fra dig.

Tanken er, at ved at møde de hjemløse borgere i deres eget miljø på gaden, er der lettere adgang for både brugerne og de frivillige, som kan møde hinanden i øjenhøjde.
Fra rapporten “Den mobile Café – mere end bare en madbil”, 2019.

Kontakt

Lise Torp Burmester

Lise Torp Burmester

Gadeplansmedarbejder og Frivilligkoordinator

ltb@udenfor.dk
t: 6155 7156