om vores arbejde

OPLÆG OG BYVANDRINGER

oplæg og byvandring, side

Hvert år afholder vi gratis oplæg og byvandringer om vores erfaringer fra arbejdet på gaden, og den viden vi tilegner os gennem vores videns- og dokumentationsindsats.

Det kan fx være om fjendtlig arkitektur og kriminalisering af overlevelsesstrategier på gaden, LGBT+ Hjemløshed, migranter i hjemløshed, relationsarbejde med sårbare gadesovere og deres møde med sundhedssystemet.

Her på siden kan du se, hvilke gratis formidlingsaktiviteter du kan tilmelde dig i år. Vi opdaterer løbende listen:

 

LYT, SPIS SPØRG

Med vores nye koncept LYT, SPIS, SPØRG kombinerer vi et fagligt oplæg med et måltid mad. Maden er den samme, som vores frivillige denne aften serverer på gaden i Den Mobile Café. Det koster 30 kroner at deltage, som dækker udgifterne til maden.

Ønsker du et individuelt tilrettelagt oplæg til dig, dine kollegaer, elever eller studiekammerater? Så kontakt vores kommunikations- og formidlings-medarbejder på ksa@udenfor.dk og hør mere om mulighederne.
Bestil et oplæg
IMG_0796

BYVANDRING OM FJENDTLIG ARKITEKTUR

Fjendtlig arkitektur – også kendt som ’ekskluderende design’ eller ’hostile architecture’ – er byrumsdesign, der ekskluderer bestemte mennesker fra at opholde sig og tage hvile bestemte steder i byen. Det forringer i forvejen dårlige vilkår for sårbare gadesovere. På byvandringen vil vi sammen se København fra en anden vinkel – og måske se steder, vi færdes til dagligt, i et nyt lys.

 

Ønsker du at blive opdateret på større events, kampagner og rapportudgivelser? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.


Vi forbeholder os retten til at aflyse aktiviteter i tilfælde af for få deltagere, sygdom og uforudsete begivenheder. I så fald vil du modtage en mail senest dagen før.