Støt

Støt vores arbejde

Design uden navn

Økonomisk støtte

Projekt Udenfor er en ikke-erhvervsdrivende fond. Vi er derfor afhængige af private og offentlige midler og bidrag.

Du kan donere et engangsbeløb eller oprette en månedlig overførsel i formularen herunder for at støtte vores arbejde.

Vi bruger dit bidrag til at forbedre vilkårene for mennesker, der lever i gadehjemløshed. Hvordan vi gør det, kan du læser mere om her.

Bidrag til Projekt Udenfor kan trækkes fra i SKAT. Husk i så fald at oplyse dit cpr-nr ved din donation.

Lige nu kan du få to digtsamlinger skrevet af mennesker i hjemløshed som tak for en donation på 200 kr. Se hvordan under donationsmodulet

Dit bidrag går til vores generelle arbejde for at forbedre vilkårene for personer i gadehjemløshed.

 

Du kan også sende et bidrage afsted via MobilePay → 345 203

Donér 200 kroner og få to digtsamlinger

I 2017 udgav vi to digtsamlinger skrevet af mennesker i hjemløshed.

Digtene sætter ord på oplevelser og erfaringer, som er helt private, og alligevel vil mange kunne genkende de følelser, som de beskriver. Samlet set præsenterer digtene et andet og mere nuanceret syn på hjemløshed, end det vi ellers møder.

Hvis du vil have fat i de to digtsamlinger, kan de blive dine for en donation på 200 kroner. Når du har sendt pengene via modulet ovenfor, skal du blot sende en mail til info@udenfor.dk med den ønskede leveringsadresse.

Digtsamlinger, fiasko
Tekst-til-fiasko
dejlig deprimeret, 4
tekst til dejlig deprimeret, x

Andre donationer

Ønsker du at donere naturalier til Projekt Udenfor, så kontakt os på info@udenfor.dk eller 33427600. Hvis vi af den ene eller anden årsag ikke er den rette modtager af donationen, kan vi måske guide dig til et andet sted, der kunne drage nytte af dit overskud.

 

Donér din fødselsdag

Lejlighedsvis – og til stor glæde og gavn på gaden – oplever vi, at privatpersoner vælger at bede deres fødselsdags-, bryllups-, eller receptionsgæster om et bidrag til vores arbejde, fremfor at købe gaver, vin eller blomster.

Kunne du tænke dig at lade overskuddet fra din begivenhed gå til et godt formål, er du velkommen til at kontakte os på info@udenfor.dk

 

Gratis testamente

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som vil lave dit testamente helt gratis, hvis du vælger at støtte os gennem din arv. Du kan oprette dit testamente gratis her.

Ved at donere til en velgørende organisation, vil du i visse tilfælde kunne efterlade mere til dine arvinger gennem 30%-løsningen. Samtidig kan du gøre en stor forskel, når du tænker os ind i dit testamente.

PU-tegning-liggeunderlag-1-660x498
PU-tegning-liggeunderlag-2-660x498

Frivilligt arbejde

Du kan også støtte vores arbejde ved at engagere dig som frivillig i Den Mobile Café. Læs mere om det frivillige arbejde i Projekt Udenfor her.

 

Bliv klogere og del

Du kan understøtte vores arbejde ved at følge os på vores sociale medier og dele vores indlæg i dit netværk. Du finder os på Facebook, Instagram og LinkedIn, ligesom du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

 

Tak for din støtte!