Støt

Du kan støtte vores arbejde

Økonomisk støtte

Du kan donere et engangsbeløb eller oprette en månedlig overførsel i formularen herunder.

Din støtte går til Projekt Udenfors arbejde for at forbedre vilkårene for hjemløse gadesovere.

Bidrag til Projekt Udenfor kan trækkes fra i SKAT. Husk i så fald at oplyse dit cpr-nr ved din donation.

For 200 kr. kan vi fx servere 10 måltider mad i Den Mobile Café. MobilePay 345 203

Projekt Udenfor er en ikke-erhvervsdrivende fond. Vi er derfor afhængige af private og offentlige midler og bidrag. Tak for din støtte!

PU-tegning-liggeunderlag-1-660x498
PU-tegning-liggeunderlag-2-660x498

Donér din fødselsdag

Lejlighedsvis – og til stor glæde og gavn på gaden – oplever vi, at privatpersoner vælger at bede deres fødselsdags-, bryllups-, eller receptionsgæster om et bidrag til vores arbejde, fremfor at købe gaver, vin eller blomster.

Kunne du tænke dig at lade overskuddet fra din fødselsdag eller en anden mærkedag gå til et godt formål, så hører vi rigtig gerne fra dig.

Du er velkommen til at kontakte os på info@udenfor.dk hvis du har spørgsmål, ønsker materiale eller vil høre om vores forskellige indsamlingsfaciliteter.

 

Gratis testamente

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som vil lave dit testamente helt gratis, hvis du vælger at støtte os gennem din arv.

Du laver nemt og sikkert dit testamente med Legal Desk ved at udfylde en formular, hvori du besvarer en række spørgsmål. På baggrund af dine svar, bliver dit testamente automatisk udarbejdet, og du får øjeblikkelig adgang til en PDF-version på deres platform.

Du kan oprette dit testamente gratis her.

Ved at donere til en velgørende organisation, vil du i visse tilfælde kunne efterlade mere til dine arvinger gennem 30%-løsningen. Læs mere om 30%-løsningen her. Ønsker du at læse mere og blive klogere på, hvad du kan bestemme i et testamente, kan du gøre det her. Du gør en stor forskel, når du tænker os ind i dit testamente.

Tak for din hjælp.

 

Andre donationer

Ønsker du at donere naturalier til Projekt Udenfor, så kontakt os på info@udenfor.dk eller 33427600. Hvis vi af den ene eller anden årsag ikke er den rette modtager af donationen, kan vi måske guide dig til et andet sted, der kunne drage nytte af dit overskud.

 

Frivilligt arbejde

Du kan også støtte vores arbejde ved at engagere dig som frivillig i Den Mobile Café. Læs mere om det frivillige arbejde i Projekt Udenfor her.

 

Bliv klogere og del

Sidst men ikke mindst kan du understøtte vores arbejde ved at følge os på vores sociale medier og dele vores indlæg i dit netværk. Du finder os på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn og du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

 

På forhånd tak.