Støt

Du kan støtte vores arbejde

Overfør et engangsbeløb, donér din fødselsdag, start en indsamling, bliv frivillig, del viden om hjemløse gadesovere i dit netværk… Der er mange muligheder, hvis du vil hjælpe projekt UDENFOR med at forbedre forholdene for samfundets absolut udstødte.

 

Økonomisk støtte

⇒ Du kan donere et engangsbeløb eller starte en indsamling her

Din støtte går til projekt UDENFORs arbejder for at forbedre vilkårene for hjemløse gadesovere.

Donationer via ovenstående link kan ske via kort.

Du kan også sende penge via MobilePay: 345 203 og ved kontooverførsel til: 8401 1078619.

Bidrag til projekt UDENFOR kan trækkes fra i SKAT. Husk i så fald at oplyse dit cpr-nr ved din donation.

projekt UDENFOR er en ikke-erhvervsdrivende fond. Vi er derfor afhængige af private og offentlige midler og bidrag. På forhånd tak for din støtte!
Om os
PU-tegning-liggeunderlag-1-660x498
PU-tegning-liggeunderlag-2-660x498

Donér din fødselsdag

Lejlighedsvis – og til stor glæde og gavn på gaden – oplever vi, at privatpersoner vælger at bede deres fødselsdags-, bryllups-, eller receptionsgæster om et bidrag til vores arbejde, fremfor at købe gaver, vin eller blomster.

Kunne du tænke dig at lade overskuddet fra din fødselsdag eller en anden mærkedag gå til et godt formål, så hører vi rigtig gerne fra dig.

Du er velkommen til at kontakte os på info@udenfor.dk hvis du har spørgsmål, ønsker materiale eller vil høre om vores forskellige indsamlingsfaciliteter.

 

Arv og testamente

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som vil hjælpe med at oprette et gratis simpelt testamente eller et legat, hvis du vil støtte vores arbejde. Du kan bruge Legal Desks formular uanset, om du allerede har et testamente eller ej. Det er helt gratis for dig at lave, og du vælger selv, om du vil underskrive det foran notar eller foran vitterlighedsvidner.

Du kan oprette dit legat gratis hos Legal Desk her.

projekt UDENFOR betaler ikke afgift af testamentariske gaver. Det betyder, at hele beløbet går til arbejdet med at hjælpe hjemløse og udsatte. Samtidig kan du med den såkaldte 30% løsning sikre, at dine arvinger betaler mindre i arveafgift – samtidig med at du støtter projekt UDENFOR. Du kan læse mere om ordningen her.

 

Andre donationer

Ønsker du at donere naturalier til projekt UDENFOR, så kontakt os på info@udenfor.dk eller 33427600. Hvis vi af den ene eller anden årsag ikke er den rette modtager af donationen, kan vi måske guide dig til et andet sted, der kunne drage nytte af dit overskud.

 

Frivilligt arbejde

Du kan også støtte vores arbejde ved at engagere dig som frivillig i Den Mobile Café. Læs mere om det frivillige arbejde i projekt UDENFOR her.

 

Bliv klogere og del

Sidst men ikke mindst kan du understøtte vores arbejde ved at følge os på vores sociale medier og dele vores indlæg i dit netværk. Du finder os på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn og du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

 

På forhånd tak.