Om vores arbejde

Viden og formidling i Projekt Udenfor

IMG_5955bw-web

Erfaringersopsamlinger, rapporter, artikler, digtsamlinger, konferencer, seminarer, undervisning, oplæg…

Projekt Udenfors arbejde på gadeplan går hånd i hånd med en bred vifte af dokumentations- og formidlingsaktiviteter*, der har til formål at oplyse og skabe debat om hjemløse borgeres forhold og vilkår og bidrage til at forbedre dem.

 

Viden om hjemløshed

Her på hjemmesiden kan du finde viden om hjemløshed og social udstødelse, og du kan blive klogere på metoder i Projekt Udenfors arbejde for at nå de dårligst stillede borgere på gaden. Du kan orientere dig i vores videnskatalog nedenfor, downloade vores publikationer og finde links til øvrig relevant litteratur. Vi udgiver løbende nyt, og står jævnligt bag faglige arrangementer og andre events. Ønsker du at holde dig orienteret om vores aktiviteter, kan du følge med i bloggen, følge os på vores sociale medier (@udenfor) og skrive dig op til vores nyhedsbrev.


Oplæg og byvandringer
Vi tilbyder månedligt gratis oplæg og byvandringer. Se hvilke her eller tilmeld dig via forsiden, når de er tilgængelige. Er du interesseret i et mere tilrettelagt oplæg eller en byvandring om fjendtlig arkitektur, kan du skrive til vores kommunikations- og formidlingsmedarbejder Kirsten på ksa@udenfor.dk og høre mere om mulighederne.

 

Om AI-genererede billeder
Projekt Udenfor bruger ikke AI-genererede billeder, der ligner fotografier i vores dokumentations- og formidlingsindsats. Du kan læse vores overvejelser her.

Projekt Udenfors arbejde med viden og formidling har til formål at sikre opmærksomhed på gadehjemløshed, påvirke den offentlige debat på hjemløseområdet og sikre at holdninger, handlinger og indsatser overfor målgruppen tager form på et nuanceret og oplyst grundlag.
Om vores arbejde