BLOGGEN

HER FINDER DU KOMMENTARER, INDLÆG, BEGIVENHEDER OG SENESTE NYT FRA PROJEKT UDENFOR

Lyt, Spis, Spørg – Middag og oplæg

Ønsker du at gøre en frivillig forskel for nogle af de mest udsatte borgere i Danmark? Eller er du blot nysgerrig og ønsker at vide mere om gadehjemløshed?

Så kom med når vi onsdag d. 8. maj inviterer på middag og et oplæg om ‘Den Mobile Café’ – vores frivilligdrevet, udkørende tilbud om mad til personer i hjemløshed i København.

Arrangementet er det første i rækken af vores nye koncept: LYT, SPIS, SPØRG, hvor vi kombinerer et fagligt oplæg med et måltid mad. Denne aften serverer vi  

Oplægget finder sted onsdag den 8. maj fra klokken 16.30-18.30 i Projekt Udenfors lokaler på Ravnsborggade 2-4, København N.
Tilmelding sidst på siden
menu, lyt, spis
tekst, lyt

OM DEN MOBILE CAFÈ
Den Mobile Café serverer over 7.500 måltider hvert år til personer i hjemløshed og er drevet af frivillige. Hver hverdag kører vi ud til hjemløse borgere i København, og tilbyder dem et næringsrigt måltid tilberedt af vores profesionelle kok. Caféen er samtidig et redskab til at få kontakt til særligt udsatte borgere på gaden og et tilbud om socialt samvær.

Oplægget afholdes af Projekt Udenfors gadeplans- og formidlingsmedarbejdere. Vores kok vil deltage i måltidet og undervejs sætte ord på, hvorfor han har valgt netop denne menu til aftenens servering i Den Mobile Café.

 

TILMELDING
Det koster 30 kr. at tilmelde sig eventet. Pengene går som en donation til Den Mobile Café, og dækker udgiften for maden. Der er derfor ingen fortrydelsesret. Frist for tilmelding er fredag d. 3. maj kl. 12.

→  Tilmeld dig via blanketten herunder eller linket her og MobilePay 30 kr. med teksten ”SPIS” til 345 203.

 

 

OBS: Der er 20 pladser til ’LYT, SPIS, SPØRG’. Har du tilmeldt dig, men bliver alligevel forhindret i at komme, så skriv det til ksa@udenfor.dk, så andre kan nyde gavn af din plads.