BLOGGEN

HER FINDER DU KOMMENTARER, INDLÆG, BEGIVENHEDER OG SENESTE NYT FRA PROJEKT UDENFOR

Laila Walther er ny forkvinde i Projekt Udenfors bestyrelse

Det er en stærk profil rundet af både praksis-, politisk og ledelseserfaring på sundheds- og socialområdet, der fra december 2020 har overtaget roret i Projekt Udenfors bestyrelse. Vi har talt med hende om den opgave, der venter forude.

”Jeg trives bedst i den gode sags tjeneste” fortæller Laila Walther med et glimt i øjet og tilføjer, at hun betragter det som et privilegie at være blevet medansvarlig for Projekt Udenfor, der sørger for at en gruppe af de mest udsatte borgere i Danmark får hjælp. Helt tilbage fra gymnasietiden har hun været engageret i frivilligt arbejde og i ’at gøre noget’.

Laila Walther er uddannet socialrådgiver og er idag direktør i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade
Om os
PU-tegning-madvogn-2-660x498
PU-tegning-madvogn-1-660x498

 

Laila Walther, som er uddannet socialrådgiver, har haft ledende poster i Dansk Socialrådgiverforening, Københavns Kommune og Kræftens Bekæmpelse. I dag er hun direktør i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, som hun sammen med sine medarbejdere har styret ud af en dyb krise.

For Laila er det en ære at blive valgt til posten som forkvinde i Projekt Udenfors bestyrelse – en opgave, hun stiller sig ydmyg overfor:

 

”Jeg har meget stor respekt for det arbejde, som medarbejderne i Projekt Udenfor udfører for at hjælpe målgruppen. Det er f.eks. den tålmodighed, som arbejdet med psykisk syge gadesovere kræver samt organisationens humanistiske tilgang, som insisterer på det enkelte menneskes ret til et værdigt liv.”

 

Laila Walthers ambition er, at organisationen bliver ved med at være på forkant med samfundsudviklingen: ”Målgruppen vil hele tiden flytte sig, og det er vigtigt, at vi hele tiden følger med og peger på huller i velfærdsamfundet.”

Projekt Udenfors stifter og tidligere bestyrelsesformand Preben Brandts håb om at organisationen tør forblive ’udenfor’ giver derfor rigtig god mening for Laila Walther, som er klar til at tage stafetten videre:

 

”Vi må aldrig blive til et projekt indenfor. Der bliver nødt til at være nogen, som stiller sig ved siden af de allermest udsatte borgere; som oversætter deres vilkår og samtidig gør noget ved dem.”

 

Laila Walther ser frem til at bruge sin bestyrelses- og ledelseserfaring til at sikre, at Projekt Udenfors medarbejdere er trygge og trives, så de har det bedste udgangspunkt for at kunne udføre det vigtige arbejde.

Vil du holde dig opdateret på vores events, nyheder og nyeste udgivelser? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.