BLOGGEN

HER FINDER DU KOMMENTARER, INDLÆG, BEGIVENHEDER OG SENESTE NYT FRA PROJEKT UDENFOR

Save the date: Konference om LGBT+ hjemløshed d. 29. september

Reservér en plads nederst på siden.

OBS: Der er ikke flere ledige pladser til reservation. Hold øje med hjemmesiden. I september åbner vi op for tilmelding til de sidste pladser.

International forskning viser, at LGBT+ personer er markant overrepræsenterede i hjemløsestatistikkerne. Alligevel er deres problematikker, behov og erfaringer underbelyst i en dansk kontekst.

Derfor har projekt UDENFOR siden oktober 2021 drevet et pilotprojekt, som har arbejdet opsøgende med hjemløse LGBT+ personer og indsamlet viden på området.

I den anledning inviterer vi til konference om LGBT+hjemløshed – og ikke mindst lancering af ny rapport, som vil ligge klar på dagen.

Vi vil præsentere resultaterne af vores kvalitative undersøgelse af LGBT+personers oplevelser med hjemløshed, og vi vil dele de erfaringer, vi har gjort os efter 10 måneders gadeplansarbejde specifikt målrettet hjemløse LGBT+ personer.

Desuden vil dagen byde på erfaringer fra (andre) aktører på feltet, kunst, debat, indspark fra målgruppen, inspiration og samtale om udfordringer, muligheder og god praksis på området.

Konferencen vil finde sted i HUSET KBH, Rådhusstræde 13, København K
10.00 – 15.30

Programmet kommer snart – Hold øje med vores hjemmeside eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Vi glæder os til at se dig torsdag d. 29. september 2022 i HUSET KBH, København K. Tilmelding er påkrævet.
7ED618DE-8310-4441-92B8-677DFBD4A605_1_201_a

Reservér en stol

Skriv dig på deltagerlisten allerede nu, så er du sikret en plads på konferencen – du vil blive bedt om at bekræfte din tilmelding, når programmet ligger klar.

→ Åben reservationsblanket i nyt vindue.

Eller udfyld her:

OBS: Der er ikke flere ledige pladser til reservation. Hold øje med hjemmesiden. I september åbner vi op for tilmelding til de sidste pladser.

 

Vi glæder os til at se dig.